diumenge, 1 de març del 2009

PARC NATURAL DE GUALBA

R.A.C.C.

El Parc de Gualba, una bona opció per a un dia de lleure amb la família.
El Parc està obert a socis i acompanyants perquè gaudeixin d’activitats com ara el senderisme, piscina, barbacoa, restaurant, etc.
El Parc mediambiental del RACC està situat als afores de la localitat de Gualba, a no gaire més d’un quilòmetre del poble de Gualba de Dalt (Vallès Oriental), dins la zona protegida del Parc Natural del Montseny. La major part de la superfície del Parc, 60 hectàrees, està ocupada per boscos i camins per a fer-hi senderisme.
Algunes distàncies: 60 Km. de Barcelona, 50 km. de Girona, 57 Km. de Terrassa, 32 Km. de Granollers, 54 km. de Badalona, 40 km. de Mataró, 54 Km. de Sabadell.El Parc està obert a socis i acompanyants tots els dies de l’any, de 9,30h fins que es pon el sol (de 18 h a 20 h, depenent de l’època de l’any).
Les activitats dels socis i acompanyants dins el Parc (senderisme, piscina, barbacoa, restaurant, etc.) escomplementen amb activitats d’educació dirigides per educadors ambientals especialitzats i dirigides a escoles en dies lectius.

Ver mapa más grande

Links Relacionats

RACC.es - Coches nuevos. Viajes. Rutas y Mapas. Tienda Online.Coches nuevos y usados, Planear viajes en coche, Tienda online del automovil, Tu coche online recibe servicios inteligentes.www.racc.esParc de Gualba