dimarts, 17 d’octubre del 2006

II SALÓ DE LA XOCOLATA

Delirium tremens de Xocolata ¡¡

Durant els quatre dies el saló espera superar més de 50.000 visitants El Saló oferira:50 expositors, zona de tasts, zona infantil i reservaran 600 metres quadrats per als nens i les nenes; els quals tindran com a principal atracció la presència de la cantant Lucrecia i dels Lunnis.
En el marc del saló es desenvoluparà el campionat nacional de joves pastissers i el campionat nacional mestre artesà xocolater-Trofeu Luis Santapau, en honor de qui ha estat una figura pionera de les mones de xocolata.


Data: 19/10/2006 - 22/10/2006
Horari: 10:00h a 20.00h
Lloc: Parc del Fòrum, Recinte Fòrum ( CICB )
Població: Barcelona
Organitzador: Fundació de L’Escola del Gremi de Passtiseria i Museu de la Xocolata – La Fundació de l’ Institut del Cacao i la Xocolata.Telèfon: 933 172 538
Accés: Adults 8,00 € .-
Activitat: Exposicions ,degustasió , actuacions,concursos, expectacle

Links relacionats

Web: www.saloxocolata.com





RECEPTA DEL DELIRIUM TREMENS DE XOCOLATA DEL SEMPRONIANA


Ingredients


225 g de Nestlé Postres (tableta de xocolata gairebé sencera) 125 g mantega 2 ous 75 gr de sucre (jo n'hi poso uns 25 gr només per matar l'amargor) Toc personal: 1 raig de cognac per a alegrar

Recepta

Es fon la xocolata amb la mantega a foc lent perque no s'enganxi o al bany maria.

Batre els ous amb el sucre i afegir-ho a la xocolata fosa (+ cognac).

Folrar un recipient (amb mantega perque no s'enganxi) i posar-hi labarreja.Coure al fon a 180ºC durant 30 min (jo faig 15 minuts tapat amb paperd'alumini i 15 mes destapat)

Esto es todo amigos!!!